10-days challenge - FitChange Skip to content

10 DAYS CHALLENGE

Summer is coming!!!! 

Speciaal voordat de zomer écht begint hebben we een 10 days challenge!

Deze challenge start op maandag 5 of maandag 12 juni.

Wat houdt de challenge in? 10 dagen volledige focus op gezond eten en drinken, online coaching en ondersteuning met de ampullen. Afhankelijk van je begin positie, start je met een aantal afbouw dagen gevolgd door 7 dagen met de ampullen. 

Je geeft  je vetverbranding tijdens deze challenge een kickstart en leert hoe je lekker kan eten zonder dat je ervan aankomt.

De basis van het programma bestaat uit (drink) ampullen. Deze healthy ampullen bevatten naast een aantal belangrijke vitamines ook een aantal ingrediënten die in combinatie met de gerechten uit het ebook ervoor zorgen dat je bloedsuiker stabiel blijft en je genoeg energie hebt om te presteren gedurende de dag. Het collageen hydrolysaat zorgt voor een mooie stralende en strakke huid en de L-Carnitine zorgt voor een boost van je vet metabolisme. Door het innemen van de ampullen hoef jij je dus geen zorgen te maken over het ontstaan van voedingstekorten, je hoeft gedurende het programma ook geen andere vitamines in te nemen, makkelijk he?

Ampul

7 stuks

E-book

Uitleg + Recepten

Gewicht

-1 tot -2,5 kg

Workouts

Home & Gym

Cadeau

A special gift for you!

IMG_2670

10-DAYS CHALLENGE

Normaal €99,-

Nu tijdelijk € 69,-