Herken jij dit?

Voel je je overweldigd door alle dieetplannen en fitnesshypes die je nergens brengen? Bij FitChange snappen we dat. Daarom hebben we iets unieks voor jou. Ons programma is niet zomaar een dieetplan. Het is jouw persoonlijke blauwdruk naar een gezonder en fitter leven.

Actieve deelnemers
0 +
Succesverhalen
0 +
Kilo's verloren
0 +

Persoonlijke aanpak

Hier ben je geen nummer. Ik werk graag persoonlijk met je samen om je doelen te bereiken.

Bewezen resultaten

Meer dan 500 tevreden klanten hebben hun levensstijl succesvol veranderd met FitChange.

Op wetenschap gebaseerd

Geen fabels, alleen feiten.

De kracht van verandering; mijn verhaal

Mijn naam is Suus en hou van een feestje, borreltje, taartje. Er is altijd gezelligheid om mij heen, gezelligheid die gepaard gaat met de nodige versnaperingen. Maar al die gezelligheid brengt ook een nadeel met zich mee. Een paar jaar geleden stond ik precies waar jij nu misschien staat. Ik keek in de spiegel en herkende mezelf niet meer. Die extra 15 kilo voelde als een zware last die ik overal met me meedroeg. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal.

Het was een strijd die ik leek te verliezen, totdat ik besloot dat genoeg echt genoeg was. Ik wist dat er iets moest veranderen, maar wat? Ik had alle diëten geprobeerd, van sapkuren tot koolhydraatarm. Maar niets leek te werken. Totdat ik inzag dat de echte verandering van binnenuit moest komen.

Met een achtergrond in voedingswetenschap en een passie voor gezond leven, begon ik mijn eigen transformatiepad. Ik verdiepte me in de wetenschap achter voeding en fitness en wat begon als een persoonlijke reis, werd al snel mijn missie: anderen helpen hun eigen FitChange te maken.

Vanuit mijn keuken deelde ik mijn reis online. Ik liet zien dat gezond eten niet alleen voedzaam, maar ook heerlijk kan zijn. Mijn workouts? Die waren gericht op plezier en haalbaarheid, weg van het idee dat je uren in de sportschool moet zwoegen voor resultaat.

Ik besefte al snel dat ik niet de enige was die snakte naar een blijvende verandering. Mijn inbox stroomde vol met berichten van mensen die zich in mijn verhaal herkenden. Ze waren op zoek naar iemand die begreep waar ze doorheen gingen. En zo werd FitChange meer dan alleen mijn verhaal; het werd een community van verandering.

Wat FitChange uniek maakt, is de persoonlijke benadering. Ik geloof niet in een one-size-fits-all oplossing. Elk lichaam, elke levensstijl is anders. Daarom werk ik graag één-op-één met je samen, om een plan te ontwikkelen dat bij jóú past.

Mijn grootste trots? De meer dan 500 mensen die ik al heb mogen begeleiden op hun reis naar een gezonder leven. Hun verhalen, hun successen, dat is waarom ik elke ochtend opsta. Het zijn niet alleen getallen op de weegschaal die veranderen; het zijn levens die worden getransformeerd.

En nu sta ik klaar om ook jou te helpen. Als je dit leest en denkt, “Is FitChange iets voor mij?” dan is mijn antwoord: absoluut. Als ik het kan, kun jij het ook. Samen kunnen we de eerste stap zetten naar een blijvend gezonder en gelukkiger jij.

Succesverhalen

Wij van Wc-eend adviseren: Wc-eend. Maar zo werkt het natuurlijk niet. Want ik wel kan zeggen dat mijn programma goed werkt, het is toch wel fijn om de ervaringen van anderen te lezen.
Reviews1
Reviews2
Reviews3
IMG_9987
IMG_9988
PHOTO-2024-04-04-14-33-31 2

Dit programma is geschikt voor jou als

Geen resultaat = geld terug

Met meer dan 500 positieve reacties ben ik overtuigd dat dit programma effectief is. Echter, ik begrijp dat elk lichaam uniek is en resultaten kunnen variëren. Daarom bied ik je een unieke “Geen resultaat, geld terug” garantie.

Onderaan de pagina lees je de voorwaarden.

Onze drink ampullen

De basis van het programma bestaat uit drink ampullen. Deze healthy ampullen bevatten naast een aantal belangrijke vitamines ook een aantal ingrediënten die ervoor zorgen dat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft en daardoor je hongergevoel beperkt wordt. Het collageen hydrolysaat zorgt voor een mooie stralende en strakke huid en de L-Carnitine zorgt voor een boost van je vet metabolisme.

Welke challenge ga jij aan?

Tijdens de challenge leer je om te combineren en compenseren zodat je kan genieten van de lekkere en leuke dingen van het leven maar ook een gezond gewicht krijgt en behoudt. Afhankelijk van je doel kies je een challenge. Tijdens deze challenge krijg je online coaching zodat ik je voortgang goed kan bijhouden en bijsturen waar nodig. Daarnaast is de online coaching een ideale stok achter de deur want op deze manier blijf je gefocust en super gemotiveerd.

Verander je slechte eetgewoontes in slechts 30 dagen 🚀 of ga de strijd aan voor 6 weken!

30-days challenge

Uitleg programma
Recepten
Workouts
-4 tot -6 kilo
Drink ampullen
Cadeautje van Suus

6-weeks challenge

Uitleg programma
Recepten
Workouts
-4 tot -10 kilo
Drink ampullen
Cadeautje van Suus
Extra persoonlijke begeleiding

INBEGREPEN BIJ ELKE CHALLENGE

Ampul

28 stuks

E-book

Uitleg + Recepten

Gewicht

-4 tot -8 kg

Cadeau

A special gift for you!

Workouts

Home & Gym

Geen resultaat? Is geld terug!

Met meer dan 500 positieve reacties ben ik overtuigd dat dit programma effectief is. Echter, ik begrijp dat elk lichaam uniek is en resultaten kunnen variëren. Daarom bied ik je een unieke “Geen resultaat, geld terug” garantie.

Garantievoorwaarden
Je dient het programma voor de volledige duur te volgen en dagelijks je activiteiten en voeding te loggen. Dit is jouw bewijs van inzet.

Mocht je aan het einde van het programma geen enkele fysieke verandering of ander voordeel ervaren, stuur dan binnen één week een e-mail naar suus@fitchange.nl. Beschrijf duidelijk waarom het programma niet aan je verwachtingen heeft voldaan.

Indien aan alle voorwaarden is voldaan, ontvang je het volledige aankoopbedrag terug, minus €25,- administratiekosten.

Deze garantie vervalt als je het programma niet volledig hebt gevolgd, niet actief hebt deelgenomen of als je de annuleringsaanvraag niet binnen de gestelde termijn na afloop van het programma indient. De garantie is niet geldig als je besluit vroegtijdig te stoppen met het programma.