VARIATIE TIP: JE KUNT OOK BLOEMKOOLRIJST NEMEN IPV COURGETTE RIJST
- 150 gr. Zalmfilet
- 200 gr. Courgette Spaghetti (Zelf maken of kant & klaar)
- 1 Theelepel Miso Pasta
- 1 Theelepel Sojasaus
- 1 Theelepel Limoensap
- 1 Theelepel Sambal
- 1 Teentje Knoflook
Verwarm de oven voor op 220 graden
Neem een bakje en voeg daar de miso, soja, limoen, sambal en uitgeperste teentje knoflook aan toe en meng dit goed door elkaar.
Leg vervolgens de zalmfilet hierin en schep het mengsel er goed overheen, laat de zalm hier ongeveer 10 minuutjes in marineren.
Als de oven op temperatuur is en de 10 minuutjes marinade tijd zijn voorbij, dan gaat de zalm de oven in voor een minuut of 7. Hou je liever van een iets meer door gegaard visje dan kan je de zalm natuurlijk langer in de oven laten tot een minuut 10/12
Wok ondertussen de courgette spaghetti gaar en leg dit op een gezellig bord of schaaltje.
Leg hier vervolgens de zalm op en verdeel de overgebleven pasta over het geheel en eet smakelijk