VEGETARISCH VARIATIE TIP: VOEG KIP OF GARNALEN TOE AAN DIT GERECHT 400 gr. Verse Bladspinazie 1 Rode Ui 150 gr. Champignons 1 Teentje Knoflook 1 Eetlepel pijnboompitten Snij de rode
VARIATIE TIP: GEBRUIK TOFU OF BIEFSTUK IPV KIP 150 gr. Kipfilet 300 gr. Thaise roerbak groente 2 Theelepels Thaise curry kruiden Snij de kipfilet in kleine blokjes Neem een wokpan
TIP: HEB JE GEEN MUFFIN VORMPJES, GEBRUIK DAN KOFFIE KOPJES 2 Eieren 1 Tomaat 3 Plakjes kipfilet 1 Theelepel Paprikapoeder Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de tomaat
TIP: JE KAN OOK ROSBIEF GEBRUIKEN IPV CARPACCIO 150 gr. Carpaccio 250 gr. Ijsbergsla (Mag ook een andere soort sla) 10 Cherry tomaatjes (of andere kleine tomaatjes) 5 Zure Augurken
VEGETARISCH GERECHT TIP: CHECK HET VISKEURMERK (MSC) OP DE VERPAKKING ZO WEET JE ZEKER DAT JE EEN ‘GOED’ TONIJNTJE EET 1 Blikje tonijn op water basis of verse tonijn 250
VEGETARISCH GERECHT TIP: ALS JE DE SPINAZIE EN DE EIEREN IN DE BLENDER DOET EN HET MENGT NIET GOED, VOEG DAN EEN SCHEUTJE WATER OF MAGERE MELK TOE. 200 gr
VARIATIE TIP: VOEG WAT BLAADJES KORIANDER TOE ALS GARNERING 2 Groente bouillonblokjes (het liefst een variant met minder zout o.a. van Maggi) 1 Liter water 2 Winterpenen 500 gr. Pompoen