Experts - FitChange Skip to content

EXPERTS

Hou jij van een gezonde lifestyle?
Ben jij enthousiast en vol energie?
Heb je ervaring met het begeleiden van mensen om af te vallen?
Ben je super fan van ons product?

En…. Wil je extra inkomen verdienen?

Neem dan contact met ons op!

En wie weet word jij onze nieuwe expert!

SUUS

Ik ben Suus van den Belt en ben 38 jaar. De afgelopen twee jaar heb ik een schoenen webshop gehad en daarvoor ben ik 7 jaar vestiging manager van de sportschool HealthCity Badhoevedorp geweest.

Ik heb met veel plezier mijn webshop gehad maar haalde hier uiteindelijk niet de voldoening uit waar ik naar zocht. Ik miste het contact met mensen en het gevoel dat ik ze echt kon helpen. Er zijn zoveel mensen die hulp kunnen gebruiken bij het verbeteren van hun lijfstijl en een duwtje in de goede richting kunnen gebruiken dat ik dacht waarom ga je dat niet doen? Waarom ga je niet doen wat je het allerleukst vindt?

Mensen helpen aan een gezonde en fitte lijfstijl. Dus dat is precies wat ik met FitChange ben gaan doen. Ik wil de verandering zijn naar jouw nieuwe & gezonde lijfstijl.

Groetjes Suus

AEROFITT

Op alle onderstaande vestigingen van Aerofitt zijn de programma’s van FitChange verkrijgbaar. Iedere club heeft een aantal experts die jou kunnen begeleiden met je change!

Didam
Duiven
Hengelo
Zelhem
Zutphen

MAAIKE​

Ik ben Maaike vd Vlugt ik ben 31 jaar. 3,5 dag per week werk ik met veel plezier bij een fysiotherapeut. Daarnaast heb ik nog heel veel energie over en werk ik als groepsles instructeur van o.a. Bodypump, Xco en Pilates.

Onlangs ben ik ook gestart als voedingscoach bij Aarts sport Lisse. Een mooie sportschool in… je raad het al Lisse!
Ik zou het super leuk vinden om jou te begeleiden naar een gezondere & slankere versie van jezelf met behulp van mij en FitChange!

Dus als jij er klaar voor bent, sta ik voor je klaar💪🏻

Groetjes Maaike

JEROEN

Zo lang ik mij kan herinneren, maakt sport deel uit van mijn leven. Het was dan ook een logische stap om na mijn CIOS opleiding in de fitness branche te gaan werken. Dat heb ik 15 jaar met heel veel plezier gedaan als fitness-en groepsinstructeur, personal trainer, fitness manager, en cluster manager.

De volgende stap was een eigen filosofie ontwikkelen en mijn eigen bedrijf te starten, Health Coach. Kenmerkend voor mijn aanpak is dat ik de mens centraal stel. Samen bepalen we de doelstellingen en behalen we resultaten.

Ik geef trainingen buiten en op locatie in de omgeving van Hoofddorp en bij Basic Fit Toolenburg.

Graag ga ik met je aan de slag!

Gr. Jeroen