TIP: JE KAN OOK ROSBIEF GEBRUIKEN IPV CARPACCIO
- 150 gr. Carpaccio
- 250 gr. Ijsbergsla (Mag ook een andere soort sla)
- 10 Cherry tomaatjes (of andere kleine tomaatjes)
- 5 Zure Augurken
- 1 Eetlepel pijnboompitten
- 1 Theelepel pesto
- 1 Theelepel olijfolie (extra vierge)
- 1 Eetlepel water
Meng voor de dressing de pesto, olijfolie en water door elkaar en zet het in de koelkast.
Bak de pijnboompitten in een kleine pan zonder boter/olijfolie goudbruin.
Snij de tomaatjes en augurken in kleine stukjes
Pak een mooi bord en leg daar de sla op en voeg de tomaatjes, augurken en dressing aan toe.
Verdeel de plakjes carpaccio als een dakje over de sla en strooi als laatste de pijnboompitten over het geheel en klaar is de gezonde carpaccio!