TIP: VOOR EEN ECHTE NASI BELEVING KAN JE DE KIPBLOKJES OP EEN SPIESJE RIJGEN
- 200 gr. Brocolli rijst
- 150 gr. Kipfilet
- 1/2 Komkommer
- 1 Theelepel Azijn
- 1 Theelepel Nasi kruiden
- 1 Sateprikker
Snij de kipfilet in blokjes en rijg ze op een saté prikker
Verhit een gril pan en bak hier de kipfilet spies op.
Verhit wat boter of olie in een wokpan en voeg hier de broccoli rijst en nasi kruiden aan toe, bak dit gedurende 10 minuutjes.
Rasp de komkommer en voeg een theelepel azijn en peper toe. Meng dit door elkaar en zet het apart
Als de kipspies gaar is ben je klaar om het bord op te maken.
Pak een mooi bord of ruime 1 persoons kom. Schep de broccoli rijst uit de pan en voeg daar de kipspies en komkommer rasp aan toe.
En klaar is je maaltijd!