WIST JE DAT ER IN EEN PAPRIKA 2 x MEER VITAMINE C ZIT DAN IN EEN SINAASAPPEL?
- 1 Rode Paprika
- 1 Gele Paprika
- 1 Tomaat
- 1 Halve komkommer
- 250 gr. Sla
- 150 gr. Kipfilet
- 3 Theelepels Paprikapoeder (2 voor de dressing, 1 voor de marinade van de kipfilet)
- 1 Eetlepel magere yoghurt
- 1 Theelepel olijfolie
- 1 Eetlepel water
Snij de kipfilet in smalle strookjes en strooi de paprikapoeder erover.
Bak de kipfilet (met een klein beetje olijfolie/roomboter) tot het knapperig en goudbruin is .
Snij de tomaat, komkommer, en paprika’s in kleine stukjes.
Pak een klein schaaltje en doe daar de yoghurt, olijfolie en eetlepel water in. Roer dit door elkaar en voeg eventueel wat peper toe.
Pak een schaal of bord, leg daar de sla op en verdeel de kip en andere ingrediënten over de sla. Voeg als laatste de dressing toe.