Diner - FitChange Skip to content

DINER

GEWOKTE SPINAZIE MET PIJNBOOMPITTEN

VEGETARISCH VARIATIE TIP: VOEG KIP OF GARNALEN TOE AAN DIT GERECHT 400 gr. Verse Bladspinazie 1 Rode Ui 150 gr. Champignons 1 Teentje Knoflook 1 Eetlepel pijnboompitten Snij de rode
BEKIJK RECEPT

CURRY MET KIP & VEGGIES

VARIATIE TIP: GEBRUIK TOFU OF BIEFSTUK IPV KIP 150 gr. Kipfilet 300 gr. Thaise roerbak groente 2 Theelepels Thaise curry kruiden Snij de kipfilet in kleine blokjes Neem een wokpan
BEKIJK RECEPT

KABELJAUW PAKKETJE MET GROENE ASPERGE

VEGETARISCH VARIATIE TIP: NEEM COURGETTE IPV GROENE ASPERGE 150 gr. Kabeljauwfilet 2 Schijfjes citroen 1 Tomaat 1 Rode ui 350 gr. Verse groene asperges 1 Theelepel olijfolie Verwarm de oven
BEKIJK RECEPT

LASAGNE VAN GROENTE

TIP: VEGETARISCH/VEGANISTISCH VARIATIE TIP: VERVANG DE KAAS DOOR VEGANISTISCHE KAAS VOOR EEN VOLLEDIG VEGAN MAALTIJD 1 Courgette 4 Tomaten 1 Blikje tomatenpuree 1/2 Doosje champignons 1 Gele paprika 1 Teentje Knoflook
BEKIJK RECEPT