VEGETARISCH VARIATIE TIP: VOEG KIP OF GARNALEN TOE AAN DIT GERECHT 400 gr. Verse Bladspinazie 1 Rode Ui 150 gr. Champignons 1 Teentje Knoflook 1 Eetlepel pijnboompitten Snij de rode
VARIATIE TIP: GEBRUIK TOFU OF BIEFSTUK IPV KIP 150 gr. Kipfilet 300 gr. Thaise roerbak groente 2 Theelepels Thaise curry kruiden Snij de kipfilet in kleine blokjes Neem een wokpan
TIP: HEB JE GEEN MUFFIN VORMPJES, GEBRUIK DAN KOFFIE KOPJES 2 Eieren 1 Tomaat 3 Plakjes kipfilet 1 Theelepel Paprikapoeder Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de tomaat
TIP: JE KAN OOK ROSBIEF GEBRUIKEN IPV CARPACCIO 150 gr. Carpaccio 250 gr. Ijsbergsla (Mag ook een andere soort sla) 10 Cherry tomaatjes (of andere kleine tomaatjes) 5 Zure Augurken
VEGETARISCH GERECHT TIP: CHECK HET VISKEURMERK (MSC) OP DE VERPAKKING ZO WEET JE ZEKER DAT JE EEN ‘GOED’ TONIJNTJE EET 1 Blikje tonijn op water basis of verse tonijn 250
VEGETARISCH GERECHT TIP: ALS JE DE SPINAZIE EN DE EIEREN IN DE BLENDER DOET EN HET MENGT NIET GOED, VOEG DAN EEN SCHEUTJE WATER OF MAGERE MELK TOE. 200 gr
VARIATIE TIP: VOEG WAT BLAADJES KORIANDER TOE ALS GARNERING 2 Groente bouillonblokjes (het liefst een variant met minder zout o.a. van Maggi) 1 Liter water 2 Winterpenen 500 gr. Pompoen
We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk werkt, daarnaast gebruiken we statistische cookies om (anonieme) informatie te verzamelen. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over deze cookies.OkéPrivacy policy